Kako angažovati uz muziku?
13. februara 2018.
VIZIJA
15. februara 2018.

ANGAŽOVANJE

Aktiviraj svoj tim, ali i sebe kroz postavljanje jasnih i merljivih ciljeva. Objasnite ciljeve timu i obavezno recite na koji način oni utiču na ukupno poslovanje i ciljeve kompanije.

Nauči da pregovaraš – Već godinama tražimo načine kako da uradimo više sa što manje resursa. Naučite da pregovarate da biste sebi omogućili da budete uspešni u ovom procesu.

Govori hvala Jednostavan gest ljubaznosti otvara i najčvršća vrata.

Analiziraj i oceni – Redovno analizirajte šta je do sad urađeno u odnosu na planirano, jer samo ono što merite možete da unapredite i na kraju uspešno završite.

Želimo uvek  više – Pomozite drugima da preuzmu deo odgovornosti. Pokažite im šta trabaju da rade, dajte im slobodu da završe posao sami.

Ohrabri  – Timovi osete snagu podrške. Ohrabrite one koji se više trude i više rade. Pokažite da verujete da oni to mogu.

Veze su bitne – Povezujte se. Pričajte sa ljudima oko sebe, poslušajte dobar savet. Pridružite se grupama ili udruženjima koja će vam omogućiti da učite i da se okružite ljudima koji imaju slične probleme za koja traže rešenja.

Aplaudiraj ili ??? Nagradite uspeh, ispunjavanje i prekoračenje ciljeva. Učinite to na način koji će biti značajan za one koji su taj uspeh postigli. Saznajte šta je ono što je njima bitno.

Njeno veličanstvo ETIKA – Pridržavanje etičkih standarda je bitno jer na kraju dana moramo biti u stanju da se pogledamo u ogledalo.

Edukujte – Prenesite svoje znanje kroz mentoring ili coaching. Budite trener zvezde vašeg tima.